RESOR        

 

 

Resor är något som berikar livet och ger mig distans till min egen vardag. 

Vissa resmål fastnar man mer för än andra. Jag tänkte därför presentera några av mina godbitar på denna sidan.

Jag har med tiden fastnat för några typer av semestrande.

Den första typen, charter, med sol avslappning och bad som primära ingredienser tycker jag resebolagen ger en bra beskrivning av. Det är ju mer på resor som man själv planerar och styr över som tipsen är mer värda. Bilderna nedan är tagna på min favoritcanarieö Teneriffa.

 

Min andra favoritsemester är storstadssemestern, framförallt till London. Här kan ni läsa om mina favoriter i denna myllrande turiststad. En helt fascinerande stad som serverar ett överdådigt kulturliv till ett överkomligt pris och på ett språk som gemene man kan förstå och göra sig förstådd. (läs mer om London)

 

Det tredje semesterformen är den på motorcykel. Av förklarliga skäl så håller vi oss i Europa och ofta i Tyskland. (läs mer om Tyskland)

 

Den fjärde typen av semester är ridresor. Att få uppleva hästraser i sin ursprungsmiljö. Upplevelsen av naturen från hästryggen och att få andra infallsvinklar på sin ridning. (läs mer om Ridresor)

 

En större resa till England och Scotland har också hunnits med. (läs mer om Scotland/England) Målet med våra motorcykelsemestrar är att uppleva så mycket av landet som vi kan, gärna då genom natursköna vägar, trevliga campingar, sevärda utflykstmål och god mat.

 

Hoppas ni blir inspirerade av mina reseupplevelser. Skriv gärna en rad till mig om ni provat på något av mina tips!

tillbaka