Efter många år som heltidsarbetande löneslav beslutade jag mig för att bli min egen chef, främst som konsult inom byggsektorn. Jag kom efter ett tag på att det fanns så mycket annat som jag tyckte var kul och som kunde bidra till min försörjning. Tänk så många dörrar som öppnar sig när man beviljas en F-skattsedel!

Jag började livet med att växa upp hos mina föräldrar i Helsingborg. Under skoltiden var jag en mönsterelev med höga betyg i det mesta. I gymnasiet gick jag 4-årig byggingenjörsutbildning på Tycho Brahe skolan i Helsingborg. Därefter har jag arbetat främst inom byggsektorn förutom två instick som högstadielärare i Ma/NO på min egen högstadieskola, Elinebergsskolan.

           

Mamma och Pappa                             Jag som nyutexaminerad

Intresset för djur väcktes tidigt. Katter har alltid funnits i mitt hem och på senare år har även hundar en självklar del i familjen. Redan vid 7-års ålder blev jag djupt fäst vid hästar när jag började rida på Kvisttofta ridskola. Så småningom började jag rida på Ödåkra ridsällskap där jag fortsatte tills jag var 14 år. Då fick jag min egen ponny, Molly, som jag vårdade ömt i över 2 år. Det stora ansvaret gav mig erfarenheter som jag haft stor nytta av även som vuxen.

      

Molly och jag                                      Min första ridtur

Min familj består av min sambo Magnus och min underbara dotter Linnea. (om man inte räknar med alla djuren förståss)

        

Linnea                                  Magnus

Familjens stora gemensamma intresse är motorcyklar. Helst åker vi på långa semesterturer runt om i Europa. Vi har bland annat kört runt i Scotland och ner till Venedig. Fvoritresmålet är dock Bayern och Alperna där vägarna är som gjorda för motorcykelåkning och människorna är gästvänliga. (läs mer om mina resor)

 

Linnea och jag på min GSX 750 F                             Jag och min XJ 600 någonstans i Bayern

Fortsättning följer...............(jag jobbar på det)

tillbaka

CHARLOTTE